Blog

Para yatırmadan önce hüküm ve koşullarımızı okuduğunuzdan emin olun.
Bonusları olan ödeme yöntemlerini kullanmayı öneririz.

Instagram Mesaj Engeli Nasıl Anlaşılır?

Instagram Mesaj Engeli Nasıl Anlaşılır?

Kullanıcılar, uygulama içerisinde sık sık Instagram mesaj engeliyaşıyor. Instagram uygulamasını çok fazla kişi kullandığından, uygulamanın güvenlik önlemlerinin sık sık artırılması olağan bir durumdur. Kullanıcıların Instagram uygulamasıyla ilgili yaşadıkları sorunlardan biri de diğer kullanıcıların mesajlarının onları rahatsız etmesi. Kullanıcılar, hem kişisel hem de ticari hesaplardan iğrenç DM'ler aldıklarında sık sık huzursuz olurlar.

Bu mesajlardan bazıları, yazılım tarafından otomatik olarak gönderilen bot mesajlarıdır. Diğerleri, insanların gönüllü olarak gönderdikleri rahatsız edici mesajlardır. Bir süre sonra rahatsız edici mesajlar kullanıcıları sıkıntıya sokmaya başladı ve bu durum kullanıcıları Instagram'a şikayet etmeye sevk etti. Bu şikayetler üzerine Instagram yeni girişimler ve tedbirler devreye soktu.

Instagram Mesaj Engeli Ne Demektir?

Bir hesap yaklaşık bir saat içinde 15 farklı kişiye mesaj gönderdiyse, Instagram hesabın başka bir mesaj göndermesini engeller. Bir mesaj engellendiğinde, sorun çözülene kadar mesajın gönderilmesi durdurularak ve Instagrammesaj bölümünün kullanımı kısıtlanacaktır. Kullanıcıların bir saat içinde arka arkaya 15 mesaj göndermeleri gerekmez. Gelen bir mesaj reddedildiğinde veya gönderilen mesaj okunmadığında Instagram geçici olarak mesajı engelleyebilir.

Instagram Mesaj Engeli Nedir?

Popüler sosyal medya sitesi Instagram'ın dünya çapında milyarlarca kullanıcısı var. Paylaşılan fotoğraflar ve videolar, kullanıcıların takipçileriyle etkileşime geçmesini sağlar. Bununla birlikte, kullanıcılar zaman zaman mesajlaşma özelliğiyle ilgili sorunlar yaşarlar ve bu da mesaj göndermelerini engeller. Instagram mesaj engellemesi bu sorunlardan biridir.

Instagram mesaj engelleme, bir kullanıcının belirli bir hesaba mesaj gönderme yeteneğinin sınırlandığı bir durumdur. Instagram, kullanıcıların belirli bir hesabı aynı mesajla birden çok kez yayınlaması veya spam göndermesi nedeniyle genellikle bu engeli uygular. Bu yasak, hesabın normal işleyişini etkilemeyecek, ancak hesabın mesaj gönderme kabiliyetini sınırlayacak ve belirli bir süre boyunca mesaj göndermesine izin verilmeyecektir.

Instagram Nasıl kaldırılır?

Öncelikle Instagram hesabınıza giriş yapın.Mesajları engellediğiniz hesaba erişin. Son birkaç gün içinde hesap sahibine gönderilen tüm istenmeyen postaları silin.Hesap sahibine yeni bir mesaj göndermeyi deneyin. Mesaj gönderemiyorsanız, hesabınızın mesaj göndermesi geçici olarak engellenmiş olabilir. Bu durumda belirli bir süre beklemeli ve tekrar denemelisiniz.

Geri